Aurinkosähköjärjestelmän suunnittelu

Aurinkosähköjärjestelmän suunnittelu

Ota yhteyttä

Aurinkosähköjärjstelmän suunnittelu koostuu monesta eri tekijästä. Suunnittelemme toimittamamme järjestelmät itse ja teemme aurinkosähköjärjestelmien suunnittelua myös palveluna. Täydelliset aurinkosähköjärjestelmät suunnitellaan yksilöllisesti kunkin kiinteistön rakenteiden, sijainnin, ilmansuunnan ja muiden lähtötietojen perusteella. Käyttöpaikalla vallitsevat lumi- ja tuulikuormat otetaan laskelmissa huomioon mitoitettaessa sopivaa kiinnitysjärjestelmää.

Optimointi

Järjestelmiemme komponenit on valmistettu pääasiassa Saksassa ja Itävallassa edustaen uusinta tekniikkaa ja korkeinta teknistä laatua. Kokonaisuus suunnitellaan huolellisesti siten, että komponentit sopivat mahdollisimman hyvin yhteen ja takaavat näin korkeimman mahdollisen energiatuoton ja maksimaalisen käyttöiän. Jotta asiakas voi luotettavasti arvioida aurinkosähköjärjestelmän energiantuottoa käyttöiän aikana sekä investoinnin kannattavuutta, laskemme kullekin järjestelmälle odotettavissa olevan tuotetun energian määrän.

Lumi- ja tuulikuormien laskenta

Aurinkosähköjärjestelmät suunnitellaan käyttöpaikan, rakennuksen ja katon mukaisesti. Tilauksen yhteydessä insinöörimme tekee lumi- ja tuulikuormalaskelmat, joilla varmistetaan asennusjärjestelmän kestävyys myös esim. myrskyolosuhteissa.

Järjestelmän suojaukset

Järjestelmiin suunnitellaan kuhunkin aurinkovoimalan konfiguraatioon sopivat ylijännitesuojaukset ja tarvittavat ylivirta- ym. suojaukset.

Tutustu aurinkosähköjärjestelmien suojaukseen.

Pyydä lisätietoja

Comments are closed.