Tietosuojakäytäntö yhtiössämme

Pyydämme henkilötietoja (nimi, puhelinnumero ja/tai sähköpostiosoite, laskutus- tai toimitusosoite) asiakkuuden hoitamiseen. Kerätyt tiedot perustuvat asiakkaan omaan ilmoitukseen.

Lisäksi tämä sivusto käyttää evästeitä vierailijoiden laskemiseen ja sivustokäyttäytymisen analysointiin. Tietoja käyttää SolarBiox Oy:n analytiikkakumppanit. Vierailijoita ei pyritä tunnistamaan ja tiedot kerätään anonyymisti.

SolarBiox Oy on rekisterinpitäjä asiakkailtaan ja potentiaalisilta asiakkailtaan kerättäville henkilö- ym. tiedoille. Potentiaaliset asiakkaat ovat yhteisöjä tai henkilöitä, joille tarjoamme tuotteitamme ja palveluitamme. Pyydämme näitä tietoja ainoastaan tarjouksiin, tilauksiin, toimituksiin ym. asiakkuuteen liittyvien asioiden hoitamiseen. Muihin tarkoituksiin tietoja ei käytetä.

Keräämämme tiedot ovat:
Nimi
Toimitusosoite
Laskutusosoite
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Mikäli asiakkaana on yhteisö, pyydämme/hankimme edellisten lisäksi seuraavat tiedot:
Y-tunnus
Luottotiedot
Lisäksi verkkosivujen käytöstä tallentuu
Käyttäjän koneen IP-osoite
Käyttäjän välityspalvelin
Käyttäjän selaimen versio
Referer-tieto (mistä sivulle on tultu)
Käynnin ajankohta
Ladatut tiedostot

Käsittelemme kaikkia henkilö- ym. tietoja luottamuksellisesti emmekä anna niitä ulkopuolisten käyttöön. Muuhun tarkoitukseen käytettäessä suostumus kysytään asiakkaalta erikseen.

Jos haluat poistaa tai muuttaa tietojasi tai tietää mitä tieoja yhteisöstäsi tai sinusta on tallennettu tai sinulla on muuta kysyttävää henkilötietojesi käsittelystä, ota yhteyttä:

SolarBiox Oy, Tuula Kantola
Puhelin: 0405694522
Sähköposti tuula.kantola (at) solarbiox.fi

Yhtiön yhteystiedot ovat:
Solarbiox Oy
Kutomotie 18
00380 Helsinki