Pellettitakat

  • palazzetti pellettitakka, pellettitakat
  • palazzetti takat_2
  • palazzetti takat_3

Pellettitakat

Ota yhteyttä

PALAZZETTI - Euroopan johtava pellettitakkojen valmistaja, joka valmistaa todella tyylikkäitä pellettitakkoja ja lisäksi myös mm. puukamiinoita ja pellettihelloja.

PALAZZETTI on saavuttanut johtavan asemansa 50 vuoden kokemuksella erilaisten tulisijojen valmistajana. PALAZZETTIn pellettitakka tunnetaan luotettavuudestaan sekä modernista designistaan. Pellettitakoille on tunnusomaista myös alhaiset päästöt ja korkea hyötysuhde, mikä on yhä tärkeämpi kriteeri uutta tulisijaa hankittaessa. PALAZZETTIn todella laajasta tuotevalikoimasta löytyy tyylikäs takka jokaiseen kotiin.

Normaalien ilmakiertoisten takkojen lisäksi valikoimasta löytyy myös vesikiertoiset mallit, jolloin lämpöä voidaan jakaa eri huoneisiin rakennuksen vesikiertoisen lämmönjakojärjestelmän avulla. Takan tehosta menee tällöin suurin osa vesikiertoiseen jakoon ja pienempi osa siirtyy ilman ja säteilyn avulla huoneeseen, johon takka on sijoitettu.

Pellettitakat ovat erinomainen vaihtoehto sähkölämmitystaloihin, joissa on mahdollisuus ilmakanavien avulla jakaa lämpöä muihin huonetiloihin. Tämä on helppo ja edullinen ratkaisu rakennuksiin, joissa ei ole vesikiertoista järjestelmää lämmön jakamiseen.

Tutustu myös Puukamiinoihin ja -takkoihin.

Pyydä lisätietoja  
Lataa esite: Ilma- ja vesikiertoiset pellettitakat Lataa esite: Ilma- ja vesikiertoiset puutakat Lataa esite: Ilmakiertoiset takkasydämet Lataa esite: Vesikiertoiset takkasydämet

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.