Uutiset

HERZ toimittaa 179 huippumodernia firematic -kattilaa Englantiin!

HERZ on saanut merkittävän tilauksen hakekattiloiden toimituksesta Englantiin. Toimitukseen sisältyy 179 kappaletta 150 - 200 kW:n firematic kattiloita. Kattiloilla korvataan kaasulämmitys Bernard Matthewsin kalkkunatiloilla Norfolkissa, Suffolkissa ja Lincolnshiressa.

HERZ on Itävallan vanhin lämmitystekniikan valmistaja (perustettu v. 1896), joka toimittaa 10 - 1500 kW:n biolämmityskattiloita kaikkiin Euroopan maihin.

SolarBiox Oy on mukana Energia 2014 -messuilla Tampereella

SolarBiox Oy:llä on näyttelyosasto Tampereen Energiamessuilla 28.-30.10. Esillä on mm. HERZin ja Kohlbachin biomassakattiloita aina 15 MW:n tehoalueelle saakka. Esillä myös uutuustuotteita uusiutuvan energian hyödyntämiseen.

Internetyhteys HERZ kattilaan!

HERZ -kattiloiden uusi T-Control ohjausjärjestelmä mahdollistaa HERZin valmistamien pelletti- ja hakekattiloiden helpon seurannan internetin kautta! Pyydä meiltä lisätietoja.

Uuden sukupolven firematic pelletti-/hakekattiloita valmistetaan tehoalueelle 20 - 500 kW

HERZin uuden sukupolven pelletti-/hakekattilat ovat erittäin kompakteja. Kattila sopii pieniin tiloihin ja sen kuljetusmitat ovat myös pienet. Firematic -kattila kuluttaa vähemmän polttoainetta ja sen päästöt ovat alhaiset puhdistusautomatiikan ja lambda-säädön ansiosta. Firematic lämmitysjärjestelmää on helppo käyttää ja firematic tarvitsee selvästi vähemmän huoltoa kuin perinteiset biokattilat. Mekaaninen nuohous pitää lämmönvaihtimen pinnat jatkuvasti puhtaina. Pyydä meiltä lisätietoja.