Aurinkosähköstä lisäarvoa hakelämmittäjälle - SolarBiox Oy
Uusiutuvan energian lämmitysratkaisuja
Tutustu referensseihimme »

Aurinkosähköstä lisäarvoa hakelämmittäjälle

Aurinkosähkö ja hakelämmitys muodostavat erittäin järkevän kokonaisuuden, jolla saadaan kiinteistöjen lämmitys toteutettua edullisesti sekä ekologisesti. Aurinkosähköllä saadaan hakelämmityksen jo ennestään vähäinen sähköenergian kulutus kompensoitua sekä tuotettua puhdasta sähköä myös muihin kulutuskohteiisin.

Huolella suunniteltu ja laadukkaista komponenteista rakennettu hakelämmityksen ja aurinkoenergian yhdistelmä takaa parhaimman uusiutuvan energian tuoton. Pitkäikäinen investointi kannattaa koostaa laadukkaista komponenteista. Itävaltalaisen HERZ Energietechnik GmbH:n valmistamat hakekattilat ovat erittäin helppokäyttöisiä ja vaativat hyvin vähän huoltotyötä. Aurinkosähköjärjestelmissä käytämme vain erittäin laadukkaita komponentteja tunnetuilta valmistajilta.

SolarBiox Oy on erikoistunut aurinkoenergiaan ja biolämmitykseen. Suunnittelemme ja toteutamme laadukkaat energiaratkaisut teollisuuteen, maatiloille ja lämpölaitoksille.

Ota yhteyttä, niin kerromme juuri sinulle parhaiten sopivista tuotteistamme.

Lue myös lisää aurinkopaneeleiden ja hakelämmityksen yhdistömisen eduista Talouselämän artikkelista:

https://www.talouselama.fi/uutiset/aurinkoenergialaitteiden-hinnat-alentuivat-nyt-paljastui-suomessa-huonosti-tunnettu-aurinkovoiman-valttikortti/cebb0269-f8fe-4e06-a414-508afa9f65e6

Fronius  Solarwatt  Citrin solar  HERTZ  eka  B&R

Copyright © 2024 Solarbiox Oy