Aurinkopaneelit Jyväskylä, Helsinki, Vantaa, Espoo - SolarBiox Oy
Laadukkaat ja pitkäikäiset aurinkopaneelit
Tutustu referensseihimme »

Aurinkopaneelit

Aurinkopaneelit Jyväskylä, Helsinki, Espoo ja Vantaa – Asennus ja kiinnitys

Tilaa meiltä aurinkopaneelit Jyväskylä, Helsinki, Espoo ja Vantaa alueilla! Aurinkopaneelit keräävät energiaa auringon lämpösäteiden avulla. Auringon energiaa voidaan hyödyntää monella eri tavalla. Yleisimmin käytetty menetelmä on aurinkopaneeleista rakennettu sähköä tuottava aurinkovoimala. Aurinkopaneelit koostuvat useista kennoista, joissa auringon valo synnyttää valosähköisen ilmiön avulla sähkövirran kennojen kiderakenteessa. Aurinkopaneeleiden valmistuksessa käytetään erilaisia tekniikoita ja paneeleissa on myös merkittäviä laatueroja.

SolarBiox asentaa aurinkopaneelit Jyväskylässä, Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Ota siis yhteyttä, kun haluat tehokkaan ja toimivan aurinkosähköratkaisun!

Kysy lisää aurinkopaneeleista

aurinkopaneelit
Aurinkopaneelin rakenne Aurinkopaneeli ja sen pintamateriaali | SolarBiox Oy Aurinkopaneeleita autokatoksen katolle asennettuna | Solarbiox Oy Aurinkopaneeleita omakotitalon katolla Aurinkopaneeleita asennettuna katolla Aurinkosähköjärjestelmän suunnitttelu

Parhaan tuoton antavat aurinkopaneelit kuhunkin kohteeseen

Laajan tuotevalikoimamme ansiosta voimme valita kuhunkin kohteeseen siihen parhaiten sopivan paneelityypin. Tällöin saavutetaan paras hyötysuhde ja suurin mahdollinen tuotto. Aurinkopaneelimme sopivat monipuolisesti eri kohteisiin, kuten kotiin tai mökille. Aurinkopaneeleiden tulee olla myös Suomen ankariin talviolosuhteisiin soveltuvia. Aurinkosähköjärjestelmän on oltava mahdollisimman yksinkertainen ilman ylimääräistä elektroniikkaa, jolloin varmistetaan häiriötön toiminta koko elinkaaren ajan ja näin myös maksimaalinen aurinkosähkön tuotto käyttäjälleen.

SolarBiox toimittaa sinulle laadukkaat aurinkopaneelit Jyväskylässä, Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla!

Laaja tuotevalikoima aurinkopaneeleita

SolarBioxilla on laaja valikoima erilaisia aurinkopaneeleita. Yleisin paneelikoko on noin 990 mm x 1790 mm ja paino noin 20 kg. Paneeleita on saatavissa 260 Wp:n tehosta yli 300 Wp:n paneelitehoihin. Aurinkopaneelin kennojen lukumäärä on yleensä 60. Suuremmissa paneeleissa voi olla 72 kennoa, mutta isompien paneelien haittapuolena on niiden heikompi mekaaninen kestävyys.

Voit pyytää tarjouksen aurinkopaneeleista Jyväskylän, Helsingin, Vantaan ja Espoon alueilla. Hoidamme suunnittelun ja asennuksen alusta loppuun!

Pyydä tarjous aurinkopaneeleista

Kokeneet aurinkopaneelien valmistajat

Käytämme asennuksissamme vain laadukkaita aurinkopaneeleita, joiden valmistajilla on pitkä valmistuskokemus ja joille valmistaja antaa riittävän pitkän takuun. Takuu kattaa aurinkopaneelien mekaanisen kestävyyden sekä tehon tuoton pysyvyyden. Näissä voi olla merkittäviä eroja eri valmistajien välillä.

Aurinkopaneelit katolla Luhtikylässä
SolarBiox toimittaa ja asentaa laadukkaat aurinkopaneelit Jyväskylässä, Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.

Tehon tuoton säilyvyys

Aurinkopaneelien mekaanisissa rakenteissa on myös eroja ja rakenteen kestävyys vaikuttaa suoraan paneelien käyttöikään. Käyttäjän kannalta tärkein laatuominaisuus on tehon tuoton pysyvyys käyttöiän aikana. Tässä on suuria eroja eri paneelityyppien välillä ja tämä näkyy myös suoraan paneelien hinnoissa.

Mikrohalkeamat piikiteissä heikentävät kennon tuottoa ja tästä syystä mekaaninen kestävyys sekä oikeanlainen kiinnitystapa ovat tärkeässä roolissa. Laadukkaat aurinkopaneelit ovat mekaanisesti kestäviksi valmistettuja ja niiden kennot eivät pääse liikkumaan jäykän rakenteen sekä asianmukaisen kiinnityksen vuoksi. Näin niiden tehon tuotto säilyy korkeana.

Hanki tehokkaat aurinkopaneelit Jyväskylän, Helsingin, Vantaan tai Espoon seuduilla! SolarBiox tarjoaa nykyaikaiset ratkaisut aurinkopaneelien asennukseen.

Ota yhteyttä aurinkopaneeleista

Miten aurinkopaneelit valmistetaan?

Aurinkopaneeleita valmistetaan usealla eri valmistustekniikalla, mutta perusraaka-aineena on aina pii, jota löytyy maapallolta lähes rajattomasti. Yleisimmin paneeleissa käytetään ns. monikidekennoja. Yksikidekennot ovat myös yleisiä, mutta ne ovat jonkin verran kalliimpia kuin monikidekennot. Yksikidekennojen hyötysuhde on myös hiukan korkeampi kuin monikidekennoilla.

Kuitenkin parhaaseen teho/ hinta –suhteeseen päästään yleensä valmistettaessa aurinkopaneelit monikidekennoista. Jonkin verran käytetään myös ns. ohutkalvokennoja, jotka ovat huomattavan kevyitä, mutta niiden hyötysuhde on alhaisempi kuin yksikide- ja monikidekennoilla.

Paneelien kiinnitykset sertifioiduilla kiinnikkeillä

Aurinkopaneelien kiinnitykset ovat paneelien kestävyyden kannalta erittäin tärkeitä. Määrittelemme kiinnitykset simulaatio-ohjelmalla ja käytämme Saksassa hyväksyttyjä ja sertifioituja kiinnitysjärjestelmiä.

Aurinkopaneelit Jyväskylän, Helsingin, Vantaan ja Espoon alueella

Aurinkopaneelit kannattaa hankkia, jos tavoitteenasi on tuottaa puhdasta energiaa ja säästää sähkölaskussa. Saat meiltä aurinkopaneelit kotiin, mökille, yritykselle ja kaikkiin muihin tarpeisiin. SolarBiox asentaa aurinkopaneelit Jyväskylä-, Helsinki-, Vantaa- ja Espoo-alueella laadukkaasti ja huolella. Etsitään yhdessä tarpeisiisi sopivat ratkaisut!

Ota yhteyttä, pyydä tarjous aurinkopaneeleista

Fronius  Solarwatt  Citrin solar  HERTZ  eka  B&R

Copyright © 2024 Solarbiox Oy