Aurinkopaneelit Helsinki, Vantaa, Espoo - Tuotto kohdilleen - SolarBiox Oy
Laadukkaat ja pitkäikäiset aurinkopaneelit
Tutustu referensseihimme »

Aurinkopaneelit

Aurinkopaneelit monipuolisilla ominaisuuksilla

Auringon energiaa voidaan hyödyntää monella eri tavalla. Yleisimmin käytetty menetelmä on aurinkopaneeleista rakennettu sähköä tuottava aurinkovoimala. Aurinkopaneelit koostuvat useista kennoista, joissa auringon valo synnyttää valosähköisen ilmiön avulla sähkövirran kennojen kiderakenteessa. Aurinkopaneeleiden valmistuksessa käytetään erilaisia tekniikoita ja paneeleissa on myös merkittäviä laatueroja.

Parhaan tuoton antavat aurinkopaneelit kuhunkin kohteeseen

Laajan tuotevalikoimamme ansiosta voimme valita kuhunkin kohteeseen siihen parhaiten sopivan paneelityypin. Tällöin saavutetaan paras hyötysuhde ja suurin mahdollinen tuotto. Paneelimme sopivat monipuolisesti eri kohteisiin, kuten kotiin tai mökille. Aurinkopaneeleiden tulee olla myös Suomen ankariin talviolosuhteisiin soveltuvia. Aurinkosähköjärjestelmän on oltava mahdollisimman yksinkertainen ilman ylimääräistä elektroniikkaa, jolloin varmistetaan häiriötön toiminta koko elinkaaren ajan ja näin myös maksimaalinen aurinkosähkön tuotto käyttäjälleen.

aurinkopaneelit
Aurinkopaneelin rakenne Aurinkopaneeli ja sen pintamateriaali | SolarBiox Oy Aurinkopaneeleita autokatoksen katolle asennettuna | Solarbiox Oy Aurinkopaneeleita omakotitalon katolla Aurinkopaneeleita asennettuna katolla Aurinkosähköjärjestelmän suunnitttelu

Laaja tuotevalikoima aurinkopaneeleita

SolarBioxilla on laaja paneelivalikoima. Yleisin paneelikoko on n. 990 mm x 1790 mm ja paino n. 20 kg. Paneeleita on saatavissa 260 Wp:n tehosta yli 300 Wp:n paneelitehoihin. Aurinkopaneelin kennojen lukumäärä on yleensä 60. Suuremmissa paneeleissa voi olla 72 kennoa, mutta isompien paneelien haittapuolena on niiden heikompi mekaaninen kestävyys.

Pyydä tarjous aurinkopaneeleista

Kokeneet aurinkopaneelien valmistajat

Käytämme asennuksissamme vain laadukkaita paneeleita, joiden valmistajilla on pitkä valmistuskokemus ja joille valmistaja antaa riittävän pitkän takuun. Takuu kattaa aurinkopaneelien mekaanisen kestävyyden sekä tehon tuoton pysyvyyden. Näissä voi olla merkittäviä eroja eri valmistajien välillä.

Aurinkopaneelit katolla Luhtikylässä

Tehon tuoton säilyvyys

Aurinkopaneelien mekaanisissa rakenteissa on myös eroja ja rakenteen kestävyys vaikuttaa suoraan paneelien käyttöikään. Käyttäjän kannalta tärkein laatuominaisuus on tehon tuoton pysyvyys käyttöiän aikana. Tässä on suuria eroja eri paneelityyppien välillä ja tämä näkyy myös suoraan paneelien hinnoissa. Mikrohalkeamat piikiteissä heikentävät kennon tuottoa ja tästä syystä mekaaninen kestävyys sekä oikeanlainen kiinnitystapa ovat tärkeässä roolissa. Laadukkaat paneelimme ovat mekaanisesti kestäviksi valmistettuja ja niiden kennot eivät pääse liikkumaan jäykän rakenteen sekä asianmukaisen kiinnityksen vuoksi. Näin niiden tehon tuotto säilyy korkeana.

Kysy lisää aurinkopaneeleista

Aurinkopaneelien valmistus

Aurinkopaneeleita valmistetaan usealla eri valmistustekniikalla, mutta perusraaka-aineena on aina pii, jota löytyy maapallolta lähes rajattomasti. Yleisimmin paneeleissa käytetään ns. monikidekennoja. Yksikidekennot ovat myös yleisiä, mutta ne ovat jonkin verran kalliimpia kuin monikidekennot. Yksikidekennojen hyötysuhde on myös hiukan korkeampi kuin monikidekennoilla.

Kuitenkin parhaaseen teho/hinta –suhteeseen päästään yleensä valmistettaessa aurinkopaneelit monikidekennoista. Jonkin verran käytetään myös ns. ohutkalvokennoja, jotka ovat huomattavan kevyitä, mutta niiden hyötysuhde on alhaisempi kuin yksikide- ja monikidekennoilla.

Paneelien kiinnitykset sertifioiduilla kiinnikkeillä

Aurinkopaneelien kiinnitykset ovat paneelien kestävyyden kannalta erittäin tärkeitä. Määrittelemme kiinnitykset simulaatio-ohjelmalla ja käytämme vain Saksassa hyväksyttyjä ja sertifioituja kiinnitysjärjestelmiä.

Ota yhteyttä

Saat meiltä aurinkopaneelit kotiin, mökille, yritykselle ja kaikkiin muihin tarpeisiin. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Etsitään yhdessä tarpeisiisi sopivat ratkaisut!

Kysy lisää, pyydä tarjous aurinkopaneeleista

Fronius  Solarwatt  Citrin solar  HERTZ  eka  B&R

Copyright © 2021 Solarbiox Oy