Kiinnikkeet, invertterit ja akut
Tutustu referensseihimme »

Aurinkosähkö­varusteet

Aurinkosähköjärjestelmän varusteet

Aurinkopaneelien lisäksi aurinkosähköjärjestelmään tarvitaan lukuisa joukko muita komponentteja ja varusteita.  Järjestelmän komponenttien on oltava sekä sähköisesti, että mekaanisesti yhteensopivia ja oikein mitoitettuja.  Pitkän käyttöiän varmistamiseksi järjestelmään täytyy asentaa riittävät oikein mitoitetut suojausjärjestelmät.

Pyydä lisätietoja »

Aurinkosähkövarusteet
Fronius Agilo Solarbiox Oy Varuste Solarbiox Oy Aurinkovaruste Solarbiox Oy Kiinnitettävä osa Solarbiox Oy Ruuvi Solarbiox Oy

Invertterit

Aurinkosähköjärjestelmässä olevan invertterin tehtävänä on muuttaa aurinkopaneelien tuottama tasasähkö sähköverkkoon sopivaksi 50 Hz:n vaihtosähköksi. Tarjoamamme invertterit ovat pitkään markkinoilla olleita Itävallassa valmistettuja laadukkaita laitteita. Inverttereiden hyvä käyttövarmuus ja korkea hyötysuhde takaavat omistajalleen paljon aurinkoenergialla tuotettua ilmaista sähköenergiaa.

Akusto

Myös yleiseen sähköverkkoon kytkettävään aurinkosähköjärjestelmään voidaan liittää akusto.

Kytkentäkaapit ja kotelot

Varsinkin suuremmissa järjestelmissä kaapeleiden kytkentään tarvitaan erilaisia kytkentäkoteloita ja –kaappeja. Valikoimassamme on eri kokoisia ja eri tavalla kalustettuja kaappeja ja koteloita kaikkiin aurinkosähköjärjestelmissä tarvittaviin kohteisiin.

Kiinnitystarvikkeet ja telineet

Aurinkopaneelien asennuksessa tarvittavat kiskot ja kiinnikkeet valitaan käyttöpaikan mukaisesti. Valikoimastamme löytyvät sopivat ratkaisut tiilikatoille, erilaisille peltikatoille, huopakatoille, tasakatoille sekä seinä- ja maa-asennuksiin.

Kaapelit ja kaapelikanaalit

Toimitamme myös paneelijärjestelmien kaapeleita ja muita kaapelointitarvikkeita kuten erikokoisia ulkokäyttöön soveltuvia kaapelikanaaleita.

Pyydä lisätietoja »

Fronius  Solarwatt  Citrin solar  HERTZ  eka  B&R

Copyright © 2024 Solarbiox Oy