Bioenergia - SolarBiox Oy
Uusiutuvan energian lämmitysratkaisuja
Tutustu referensseihimme »

Bioenergia

SolarBiox Oy toimittaa biolämmityskattiloita niin pieniin kuin suuriinkin kohteisiin.

Asiakkaitamme ovat yksityishenkilöt, yritykset, teollisuuskiinteistöt, asuinalueet ja maatalouskohteet. Etsimme yhteistyössä asiakkaamme kanssa aina parhaan mahdollisen kokonaisratkaisun lämmitykseen. Moderni, täysautomaattinen lämmityskattila tuottaa tehokkaasti ja turvallisesti tarvitsemasi lämmön, täysin uusiutuvilla polttoaineilla. Oli kyseessä sitten pelletti-, hake- tai jokin muu biomassalämmitys, pystymme tarjoamaan kilpailykykyisen ja laadukkaan ratkaisun edustamiemme valmistajien tuotteista.

Pyydä lisätietoja »

Lämmityskattilat

Lämmitysjärjestelmälle voidaan rakentaa erillinen lämmityskontti tai laitteet voidaan sijoittaa olemassaoleviin tiloihin kuten pannuhuoneeseen, tekniseen tilaan, navettarakennukseen tai vaikka vanhaan viljasiiloon. Suuremmissa kohteissa pääasiassa aina tulee kysymykseen erillinen hakelämpökeskus, joka lämmittää useita rakennuksia ja tiloja. HERZ Energietechnik GmbH:n valmistamat pelletti- ja hakekattilat ovat kompaktin kokoisia laitteita, joissa pellettipoltin on täysin integroitu kattilan sisälle. HERZin valmistamat kattilat eivät siis ole stokeri –tyyppisiä kattiloita, vaan kattila ja poltin ovat yhtä integroitua kokonaisuutta, jossa on pieni polttoaineen välisäiliö. Polttimet ovat pienemmissä kokoluokissa kippiarina –tyyppisiä, joissa tuhkat poistetaan ja arina nuohotaan kippaamalla arinaa tietyin välein. 80 kW:n kokoluokasta alkaen HERZin kattiloissa on aina liikkuva porrasarina, joka mahdollistaa erittäin tarkan palamisprosessin ja varmistaa tulipesän komponenttien pitkän elinkaaren.

Polttoaineen varastointiin voidaan käyttää teräsrakenteista pellettisiiloa, josta pelletti siirretään ruuvikuljettimella kattilalle. Hakelämpölaitoksissa käytetään usein suurempia varastoja, joihin asennetaan jousipurkain tai tankopurkaimet. Jousipurkaimelta hakeruuvi kuljettaa polttoaineen kattilan omaan välisäiliöön. Pelletti-/hakekattila syöttää välisäiliöstä syöttöruuveilla polttoainetta tulipesään, jossa palamisprosessi tapahtuu. HERZin kattiloissa tuhkanpoisto tapahtuu tuhkaruuvien avulla tuhkalaatikoihin tai keskitetyssä ratkaisussa tuhkaruuvien avulla kaikki tuhka voidaan johtaa yhteen suureen astiaan esim. rakennuksen ulkopuolelle. Näin esimerkiksi hakelämmitys on vaivatonta ja helppoa sekä tarvittavan huoltotyön määrä on erittäin vähäistä. Kattilan toiminnan seuraaminen on myös kätevästi toteutettavissa internetyhteyden avulla. Tietokoneella tai mobiililaitteella voidaan seurata kattilan toimintaa etänä.

Biomassakattilat

HERZ – Binder yhtiö valmistaa erilaisia biomassakattiloita aina 10 MW:n kokoluokkaan asti. Valikoimassa ovat lämmityskattiloiden lisäksi myös höyrykattilat. Teollisuuden prosesseissa höyryä tarvitsevat yritykset voivat tuottaa tarvitsemansa höyryn ja lämmön ekologisesti Binderin valmistamalla lämmitysjärjestelmällä, jonka polttoaineena voidaan käyttää mm. pellettiä, haketta tai muuta biomassaa. HERZ – Binderin laitteilla on myös mahdollista toteuttaa CHP laitos.

SolarBiox Oy on toimittanut uusiutuviin energianlähteisiin perustuvia lämmitysjärjestelmiä jo 10 vuoden ajan. Tarjoamme asiakkaillemme luotettavan ratkaisun sekä osaavan ja ammattimaisen asiakaspalvelun.

Pyydä lisätietoja »

Fronius  Solarwatt  Citrin solar  HERTZ  eka  B&R

Copyright © 2024 Solarbiox Oy