Pellettikattilat | HERZ Pellettikattilat koteihin ja kiinteistöihin
Uusiutuvan energian lämmitysratkaisuja
Tutustu referensseihimme »

Pellettikattilat 10 – 60 kW

Pellettikattilat vaivattomasti SolarBiox Oy:ltä!

HERZ Energietechnik GmbH on alan vanhin eurooppalainen laitevalmistaja ja johtava, kehityksen suuntaa näyttävä hake- ja pellettikattiloiden toimittaja. HERZin panostus tuotekehitykseen on merkittävää ja valmistaja tuokin markkinoille joka vuosi uusia tuotteita.

HERZin uusin innovaatio on kondensoivat pellettikattilat, jotka valmistetaan ruostumattomasta teräksestä ja joiden hyötysuhde on erittäin korkea ja tilantarve pieni. Uusi kondenssikattila soveltuukin uudisrakennusten lisäksi hyvin myös saneerauskohteisiin, joissa tarvitaan korkeita patterilämpötiloja.

Kysy lisää pellettikattiloista »

HERZ Pelletstar pellettikattila
Pellettikattilan toiminta Pelletstar Pellettikattilan toiminta Pelletstar Pellettikattilan toiminta Pelletstar

Miellyttävä ja vaivaton pellettilämmitys

HERZ Pelletstar 10/20/30/45/60 pellettikattilat ovat vuosien kuluessa tulleet tutuiksi kaikissa Euroopan maissa. Myös Suomessa on jo yli kymmenen vuoden kokemukset HERZin Pelletstar –kattiloista. Itävaltalaisen HERZin valmistamat pellettikattilat ovat osoittautuneet erittäin luotettaviksi ja helppokäyttöisiksi. HERZin lämmityskattiloille on tunnusomaista polttoainetta säästävä tehokkuus, helppokäyttöisyys, vähäinen huollon tarve sekä moderni muotoilu.

Pellettikattiloiden valikoimastamme löytyy lämmitysratkaisu kaikenkokoisiin kohteisiin

 • Omakotitalot ja pienet teollisuusrakennukset – Pelletstar 10 – 60 kW
 • Maatilat, teollisuusrakennukset ja lähilämpöverkot – Firematic 20 – 500 kW
 • Suuret kiinteistöt ja lämpöverkot – BF 500 – 1500 kW

Etsitkö lämmitysratkaisua uudisrakennukseen tai vanhan lämmityslaitteen tilalle? HERZ pellettikattilat soveltuvat kaikkiin kohteisiin, joissa halutaan tuottaa lämpöenergia tehokkaasti, ekologisesti ja vaivattomasti. Ota rohkeasti yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää tuotteistamme ja tulemme paikan päälle keskustelemaan tarkemmin hankinnasta.

HERZ pellettikattilat on suunniteltu palvelemaan asiakasta

Täysin automaattisesti säädetty palamisprosessi sekä mekaaniset nuohousmekanismit pitävät kattilaan integroidun polttimen ja lämmönvaihtimen puhtaina tuhkasta ja noesta. Tuhkanpoisto on tehty helpoksi irrotettavien tuhka-astioiden avulla ja vuosittain tarvittavien huoltotöiden määrä on erittäin vähäinen. HERZin lämmityskattiloiden tärkeimpiä ominaisuuksia ovat

 • Jatkuvasti korkea hyötysuhde
 • Täysin automaattinen lämmönvaihtimen nuohous
 • Arinan automaattinen puhdistus – takaa helpon käytön
 • Portaaton tehon säätö
 • Pitkään kokemukseen perustuva suuri käyttövarmuus
 • Tehokas kattilan eristys
 • Monipuoliset mahdollisuudet pelletin siirtoon
 • Selvästi vähemmän huoltotyötä kuin perinteisillä pellettikattiloilla

Käyttäjäystävällinen T-Control ohjausjärjestelmä kosketusnäytöllä

Ohjausjärjestelmän valikkorakenne on helppokäyttöinen ja sen avulla voidaan ohjata kaikkia lämmitysjärjestelmään liittyviä toimintoja. Järjestelmä voidaan helposti liittää verkkoon, jolloin etäkäyttö onnistuu mobiililaitteella tai tietokoneella. HERZin hake- ja pellettikattilat voivat myös toimia osana suurempaa laitoskokonaisuutta ja kommunikointi ModBus-väylän kautta on mahdollista. T-Control ohjausjärjestelmällä voidaan ohjata lämmityspiirejä, varaajaa ja aurinkolämmitystä.

Muut Pellettikattilat

Pelletstar ECO

Pelletstar kattilasarjasta on olemassa ECO-versio, joka tarjoaa hankintahinnaltaan edullisemman vaihtoehdon. Tässä kattilassa ei ole mahdollisuutta internetyhteyteen eikä lämmityspiirien ohjaukseen, mutta muutoin kattila on automaatioasteeltaan, tehokkuudeltaan ja helppokäyttöisyydeltään samanlainen kuin Pelletstar –kattilan perusversio.

Pelletstar Condens 10 – 60 kW

Uusin innovaatio on Pelletstar kondenssikattila, jonka huippumodernin polttotekniikan ja korkealuokkaisten komponenttien ansiosta saavutetaan erittäin korkea hyötysuhde, vähäinen pelletin kulutus ja todella alhaiset hiukkaspäästöt. Kompakti kondenssikattila soveltuu erinomaisesti niin uudisrakennuksiin kuin saneerauskohteisiinkin.

Kondenssikattilan ominaisuuksia

 • Hyötysuhde yli 106 %
 • Sopii sekä lattia- että patterilämmityksille
 • Kompakti rakenne – sopivat ahtaisiinkin tiloihin
 • Pellettikattilan voi sijoittaa huoneen nurkkaan
 • Lämmönvaihdin ja tulipesä ruostumatonta terästä

Pellettikattila HERZiltä

HERZin tuotanto-ohjelmasta löytyy pellettikattiloita myös suuremmille tehoille. Firematic–kattilat 500 kW:iin ja BF-kattilat aina 1500 kW:iin saakka. Suurempien kiinteistöjen, teollisuuden, maatalouden ja lämpökeskusten lämmöntarpeita varten valmistetaan pelletti- ja muita biomassakattiloita aina 15 MW:n tehoon saakka. Myös höyrykattilat ja kuumaa ilmaa tuottavat kattilat ovat HERZin tuotanto-ohjelmassa.

Pyydä lisätietoja »Lataa esite »

 

Fronius  Solarwatt  Citrin solar  HERTZ  eka  B&R

Copyright © 2024 Solarbiox Oy