Aurinkolämpö | Aurinkolämpöjärjestelmä | Aurinkokeräin - SolarBiox Oy
Uusiutuvan energian lämmitysratkaisuja
Tutustu referensseihimme »

Aurinkolämpö on ekologinen valinta

Aurinkolämpö on ekologinen valinta energiantuottoon. Toimitamme nestekiertoisia aurinkokeräimiä omakotitaloihin, teollisuuteen ja muihin kiinteistöihin. Aurinkolämpö toimii yhdessä lämmityskattilan ja energiavaraajan kanssa, jolloin siitä saadaan paras mahdollinen hyöty. Olemme kokonaisvaltainen toimija, joka rakentaa juuri kohteeseesi sopivan järjestelmän!

Kysy lisää aurinkolämmöstä »

Aurinkolämpö tuo säästöjä ja monia muita etuja

  • Aurinkolämpö on ekologinen tapa tuottaa lämmitysenergiaa kotiin, mökille ja kaikenlaisiin kiinteistöihin aina maataloudesta teollisuuskiinteistöihin ja muihin yrityksiin
  • Eteläisessä Suomessa ero Keski-Euroopassa olevien aurinkokeräinten tuottoon on verrattain pieni
  • Aurinkokeräimet helpottavat lämmitysurakkaa ja säästävät aikaa, jos kyseessä on puupolttoaineilla lämpiävä rakennus
  • Yhden keräimen (2,07 m2) vuotuinen lämpöenergian tuotto > 900 kWh

Aurinkolämpöjärjestelmän toimintaperiaate

Nestekiertoiset aurinkokeräimet ovat katolle tai seinään asennettavia paneeleita, jotka lämmittävät niissä kiertävää nestettä. Energiavaraajan alaosassa on lämmönvaihdin eli aurinkokierukka. Neste kiertää aurinkokeräinrivistön läpi, kuumenee, kulkee putkiston kautta varaajaan ja luovuttaa lämmön varaajan veteen. Näin aurinkolämpö lämmittää sekä taloa että käyttövettä.

Varaajan hyvä kerrostuminen on tärkeää, jotta sen alaosassa on viileämpää nestettä, kuin mitä aurinkokeräinten kautta tulee. Muuten järjestelmä ei toimi oikein tai sen hyöty jää vähäiseksi.

Haluatko tietää aurinkolämpöjärjestelmästä?

Aurinkokeräimet

Aurinkokeräinten määrä valitaan kohteen koon mukaan. Pientaloihin ja maatiloille asennetaan yleensä 3-5 keräintä, teollisuuden kohteissa tai esimerkiksi uimahalleissa voidaan käyttää jopa useita kymmeniä keräimiä, jotta aurinkolämpö tuo riittävän lämpötehon.

Me toimitamme laadukkaita saksalaisia tasokeräimiä, jotka näyttävät aurinkopaneeleilta eli sulautuvat ympäristöön loistavasti. Niillä on myös erinomainen mekaaninen kestävyys. Tyhjiöputkikeräimiin verrattuna tasokeräimet ovat erittäin kestäviä ja ne ovat lähes huoltovapaita.

Valikoimassamme on erikokoisia ja -mallisia keräimiä. Uudiskohteissa paneelit saadaan esimerkiksi upotettua kattoon. Lue lisää aurinkokeräimistä.

SolarBiox tarjoaa kokonaisvaltaiset aurinkolämpöratkaisut

Me tarjoamme aurinkolämmön ja aurinkosähkön kokonaisjärjestelmäosaamista ja vahvaa asiantuntijuutta. Meidän kauttamme saat kaikki järjestelmän osat, jotka toimivat saumattomasti yhteen. Kokonaisuus voi sisältää lämmityskattilan, aurinkokeräimet ja energiavaraajan.

SolarBiox on perustettu vuonna 2006, ja aurinkolämpö on ollut alusta asti päätuotteitamme. Meiltä löytyy siis laaja osaaminen ja kokemus parhaista ja toimivista ratkaisuista. Ota meihin yhteyttä, niin etsitään yhdessä kohteeseesi parhaiten toimiva kokonaisuus.

Ota yhteyttä aurinkolämpöjärjestelmistä »

Fronius  Solarwatt  Citrin solar  HERTZ  eka  B&R

Copyright © 2021 Solarbiox Oy