Varaajat koteihin sekä teollisuuteen - SolarBiox Oy
Uusiutuvan energian lämmitysratkaisuja
Tutustu referensseihimme »

Varaajat

Lämminvesivaraajat ja energiavaraajat

Ota yhteyttä »

Toimitamme kaikenkokoisia varaajia biolämmitys- ja aurinkojärjestelmiin sekä varaajia ja säiliöitä teollisuuden höyry- ym. prosesseihin aina 50 m3:n kokoon saakka. Suuremmat varaajat ja säiliöt tehdään mittatilaustyönä asiakkaan toivomusten mukaisesti. Valmistuksessa käytetään kuhunkin tarkoitukseen soveltuvaa teräslaatua. Tuotteistamme löytyvät myös ruostumattomasta teräksestä valmistetut varaajat ja säiliöt.

Uusien eristeratkaisujen avulla CitrinSolarin varaajissa päästään energialuokkaan A, mikä tarkoittaa erittäin hyvää eristystä ja siten energian säästöä. Perinteisten varaajien energialuokka on selvästi heikompi.

Juomavesi
Prosentti PS 1000 Sailio Trailer truck HEGER EDELSTAHL

Varaajat biolämmitysjärjestelmiin

Energiavaraaja on tärkeä ja välttämätön osa nykyaikaista pelletti- ja hakelämmitysjärjestelmää. Tähän on useita hyviä syitä

  • Lämmitettäessä suurta vesimäärää kattila käy pidempiä jaksoja ja harvempaan. Sytytyksiä ja sammutuksia on vähemmän. Pelletti/hake palaa tehokkaammin ja kattila pysyy puhtaampana. Tämä vähentää kattilan huollon tarvetta ja nostaa edelleen järjestelmän hyötysuhdetta.
  • Energiavaraaja varmistaa, että lämmintä käyttövettä on aina riittävästi, myös silloin kun sen kulutus on huipussaan ja lämmityksen tarve suurimmillaan.
  • Varaajaan sijoitetaan sopiva määrä sähkövastuksia, jotka toimivat tarvittaessa varalämmitysjärjestelmänä. (HUOM! Ilman varaajaa toimivissa sähkö/pelletti -yhdistelmäkattiloissa olevat sähkövastukset kytkeytyvät usein päälle lisäten sähkön kulutusta ja käyttökustannuksia. Näin tapahtuu esim. käytettäessä enemmän lämmintä käyttövettä. Näin ei tapahdu HERZin järjestelmässä.)
  • Iso varaaja toimii pitkään puskurina ja esim. sähkökatkon aikana varaajasta saadaan pitkän aikaa lämmintä käyttövettä.
  • Varaajaan voidaan tarvittaessa kytkeä aurinkokeräimet, joilla voidaan Suomessakin tuottaa jopa puolet vuotuisesta lämpimän käyttöveden tarvitsemasta energiasta.

Pyydä lisätitetoja »

Fronius  Solarwatt  Citrin solar  HERTZ  eka  B&R

Copyright © 2024 Solarbiox Oy