Aurinkosähköjärjestelmät - suunnittelu, toimitus & asennus | Solarbiox
Aurinkosähköjärjestelmät ammattitaidolla
Tutustu referensseihimme »

Aurinkosähkö­järjestelmät kotiin, maatalouteen, teollisuusrakennuksiin ja muihin kiinteistöihin

Toteuttamamme aurinkosähköjärjestelmät auttavat hyödyntämään uusiutuvaa energiaa tehokkaasti. Uusiutuvalla energialla voidaan tuottaa sähköä monella eri tavalla. Haluamme varmistaa asiakkaillemme turvallisen ja pitkäikäisen ratkaisun. Siksi valitsemme aina edustamamme tuotteet huolella kokeneilta, maailmalla menestyneiltä alan edelläkävijöiltä. Toimintamme tavoitteena on tarjota asiakkaillemme kokonaisuus, jonka valintaan voi olla tyytyväinen vielä vuosienkin jälkeen.

Kysy lisää aurinkosähköjärjestelmistä

Toimittamiimme aurinkosähköjärjestelmiin kuuluu

  • Huolellinen suunnittelu
  • Ammattitaitoinen asennus
  • Laadukkaat komponentit

Toimitamme aurinkopaneelit, invertterit, aurinkosähköjärjestelmien varusteet ja kokonaiset aurinkosähköjärjestelmät alkaen noin 1,5 kW:n kokoluokasta aina suuriin aurinkovoimaloihin saakka. Järjestelmämme soveltuvat omakotitaloihin, maatalouteen, teollisuusrakennuksiin ja muihin kiinteistöihin.

Järjestelmät pyritään mitoittamaan kulutusprofiiliin sopivaksi. Tarvittaessa ylijäämäsähkö voidaan varastoida akkuihin tai syöttää verkkoon. Sähköyhtiö maksaa verkkoon myydystä sähköstä asiakkaalle korvauksen.

Aurinkosähköjärjestelmät muodostavat kokonaisuuden

Maksimaalinen tuotto ja pitkäikäinen aurinkosähköjärjestelmä on mahdollista saavuttaa vain, jos kaikki järjestelmän komponentit on valittu oikein ja ne ovat yhteensopivia toistensa kanssa. Huonosti suunniteltu järjestelmä eri lähteistä hankituista halvimmista komponenteista voi olla epävarma ja tuottaa omistajalleen suuren pettymyksen.

Järjestelmän suunnittelu

SolarBiox Oy:n aurinkosähköjärjestelmät ja niiden laatu muodostuvat osaavasta suunnittelusta, korkealaatuisista komponenteista ja oikein tehdystä asennuksesta. Suunnittelemme kuhunkin kohteeseen yksilöllisen järjestelmän käyttäen vain uusinta ja parasta tekniikkaa edustavia eurooppalaisten valmistajien toimittamia aurinkopaneeleita ja muita järjestelmän komponentteja. Suunnittelussa huomioidaan kunkin kohteen paikalliset olosuhteet ja asiakkaan toivomukset. Aurinkopaneelien energiantuotto säilyy hyvänä ja ne ovat mekaanisesti erittäin kestäviä. Valmistaja antaa tuotteille jopa 30 vuoden takuun.

Kysy ammattilaisilta aurinkosähköstä

Aurinkosähkön hyödyntäminen eri kohteissa

Aurinkosähköä voidaan käyttää hyödyksi monissa erikoisratkaisuissa, kuten toteuttamalla uudisrakennusten julkisivuja aurinkopaneeleilla tai saneeraamalla vanhan rakennuksen julkisivu käyttäen aurinkopaneeleja. Älykkäillä ratkaisuilla voidaan myös merkittävästi lisätä aurinkosähkön omakäytön osuutta ja saavuttaa näin suurempia säästöjä. Aurinkosähköjärjestelmämme voivat myös olla osana hybridiratkaisua. Näin voidaan yhdistää esimerkiksi aurinkosähkö ja tuulivoima, jolloin uusiutuvalla energialla tuotetun ilmaisen sähkön osuutta voidaan kasvattaa entisestään.

Aurinkosähköjärjestelmä asennettuna

Aurinkovoimala paneeleista

Yleisimmin käytetty on aurinkopaneeleista rakennettu aurinkovoimala. Paneeleissa auringon valo synnyttää valosähköisen ilmiön avulla sähkövirran kennojen kiderakenteessa. Verkkoon kytketyt aurinkosähköjärjestelmät voivat olla kokoluokaltaan yhdestä kW:sta aina useamman MW:n voimalaitoksiin saakka. Paikkoihin, joihin yleistä sähköverkkoa ei ole helposti saatavissa, voidaan rakentaa saarekkeena toimiva aurinkosähköjärjestelmä. Nämä järjestelmät varustetaan akustolla ja ne ovat kokoluokaltaan yleensä pieniä.

Ota yhteyttä niin keskustellaan ratkaisuista!

Aurinkopaneeleiden valmistus

Aurinkopaneeleiden valmistuksessa käytetty perusraaka-aine on pii. Piitä löytyy maapallolta lähes rajattomasti. Yleisimmät kennotyypit ovat ns. monikidekennot ja yksikidekennot. Aurinkopaneelien laadussa ja hinnoissa on toimittajasta ja valmistajista riippuen merkittäviä eroja.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous aurinkosähköjärjestelmästä

Meiltä aurinkosähköjärjestelmät juuri sinun tarpeisiisi. Halutessasi suunnittelu, toimitus ja asennus samalta toimijalta. Tutustu tuotteisiimme ja ota meihin yhteyttä niin kerromme lisää ratkaisuistamme.

Ota yhteyttä, pyydä tarjous aurinkosähköjärjestelmästä

Fronius  Solarwatt  Citrin solar  HERTZ  eka  B&R

Copyright © 2023 Solarbiox Oy